Åben Rådgivning

Stofmisbrug:

Pr. 1. april 2019 skal henvendelser ikke længere være ved personlig fremmøde, men i stedet for ved telefonisk henvendelse. Samtidig udvides tidsrummet også, fra kun at være onsdag eftermiddage, til alle hverdage.

Esbjerg Kommune tilbyder gratis rådgivning og behandling til personer med et stofmisbrug. Rådgivning ydes også til pårørende, fagpersoner, studerende, arbejdsgivere, interesseorganisationer m.fl. Rådgivningen er gratis og der er mulighed for, at henvendelsen kan være anonym hvis dette ønskes.

Denne ændring får ikke betydning for Åben Rådgivning i Varde og Vejen Kommune samt Åben Rådgivning i forhold til alkoholbehandling i Esbjerg Kommune.

Henvendelse skal fra den 1. april 2019 ske på:

Tlf. 2463 6831
Mandag-torsdag kl. 08.30-15.00
Fredag kl. 08.30-13.00 

 

Åben Rådgivning i Varde:

Der er Åben Rådgivning hver mandag fra 9.00 - 11.00 i Varde Kommune, hvor borgere med ønske om misbrugsbehandling eller andre med behov for rådgivning kan henvende sig. En socialrådgiver fra Center for Misbrug vil være til rådighed i dette tidsrum. Den Åbne rådgivning i Varde finder sted på adressen Frisvadvej 35.

Åben Rådgivning i Vejen:

Der er Åben Rådgivning hver mandag fra 13.00 - 14.30 i Vejen Kommune, hvor borgere med ønske om misbrugsbehandling eller andre med behov for rådgivning kan henvende sig. En socialrådgiver fra Center for Misbrug vil være til rådighed i dette tidsrum. Læs også mere herom på Vejen Kommunes hjemmeside. Den Åbne rådgivning finder sted på adressen Askovvej 7 i Vejen (Basen).

Alkoholmisbrug:

Borgere, der ønsker behandling samt andre med behov for rådgivning kan kontakte Alkoholbehandlingen på tlf. 7616 6464. Der kræves ingen henvisning hertil.

Borgere med alkoholproblemer tilbydes en afklarende samtale samme dag de henvender sig, eller senest den efterfølgende hverdag. Der er mulighed for en samtale med en medarbejder, og der vil blive informeret om Alkoholbehandlingens tilbud. Efterfølgende vil borgeren blive tildelt en primærbehandler, og der tilbydes samtale indenfor 14 dage.